Expedition hitta ett hem

Förberedelser

Spread the love

Hej!

Den 5:e maj närmar sig sakta och nu börjar våra förberedelser ta fart. När vi cyklar iväg kommer det handla om hemlösa djur och vildmark, men jag vill även uppdatera redan nu och låta er som vill få vara med i förberedelserna inför expeditionen för att göra er mer delaktiga. Då vi vill att ni ska kunna vara med oss under tiden.

Så vad är nytt? Jo det första jag vill berätta är att en av våra delsträckssponsorer AlgGutten´s Hundmat har erbjudit att ge hundmat till de hundar som adopteras under expeditionens gång. Det är ett svensktillverkat hundfoder som innehåller alger som har en stor och positiva inverkan på våra hundar. Hur fantastiskt är inte detta? Vi blir så glada över alla de som vill stötta oss, och när ni kommer med egna idéer och erbjudanden… det är så himla fint!

Nummer 2 som jag vill berätta är att vi nu äntligen har kommit igång med handlandet. Vi har aldrig gjort något liknande innan, vilket betyder att ALLT behöver införskaffas. Då vi strävar efter den billigaste budgeten när det kommer till oss, har vi hela helgen har vi letat i butiker och på nätet som tokar efter tält, liggunderlag, regnkläder, stormkök, sovsäckar m.m. till ett bra pris (oj, vad dyrt vissa saker kan vara). Men nu har vi  nästan allt som behövs för att kunna campa, äta och hålla sig ren.Så vi kan överleva helt enkelt. =)                                                                       Det har varit riktigt kul, så jag ser fram emot att öppna brevlådan den här veckan. 😀

VI har planerat den här expeditionen i ett år och känslan angående det här har inte varit verklig. Det är något vi har pratat om så länge men det har också bara känts som att det är något vi pratat om, nu har vi äntligen börjat få en verklighetskänsla inom oss, att vi faktiskt ska göra det här, vilket har medfört lite nervositet. Men självklart på ett positivt sätt.

Dagens bild är på Robin som testar sitt underställ och liggunderlagen, och han ser ut att vara nöjd =)

2 tankar om “Förberedelser

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet