Expedition hitta ett hem

Mindre än 2 månader

Spread the love

Hallå igen.
Jag är lite sen med den här uppdateringen men här kommer den. 🙂
Vi har nu blivit kontaktade av P4 som också vill följa med och göra uppdateringar under expeditionens gång. I måndags var jag med i en kort intervju i morgon i P4 östergötland där jag berättade lite snabbt och kort om expeditionen. För att lyssna på det, klicka här. Tryck på play knappen vid Cia Sivertsdotter och spola fram tills det är ca 20-21 minuter kvar av programmet.

Under resans gång kommer ni självklart få höra Robin också, men just i måndags vid den tiden då de ringde var vi på våra arbetsplatser, därav att det bara är jag som pratar.

Både jag och Robin vill ännu en gång berätta hur tacksamma vi är över den positiva responsen som vi får från alla olika håll. Alla positiva och glädjande kommentarer och lyckoönskningar,och inte minst att vi fick våran egna blogg här på Vimeddjur med massor av djurintresserade människor och att P4 vill sända om detta. Vi uppskattar också responsen som vi får från alla de djurhem som vi kontaktar, de är så trevliga och varma utav sig.

Vi har aldrig någonsin gjort något liknande förut, men vi ska göra vårat absolut bästa för att göra det så bra och glädjefyllt som möjligt. Det är nu mindre än 2 månader kvar och den pirriga känslan i magen börjar komma nu. Det här är så spännande. 😀

På några va våra expeditionsbilder har vi den här tösen som modell. Min älskade systerdotter, som är expert på att visa sitt missnöje över att man inte leker med henne varje minut, varje sekund 😀

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet