Expedition hitta ett hem

Från Sverige till Danmark.

Spread the love

Igår kom dagen då vi kom fram till Helsingborg och kunde ta färjan över till Danmark. Det var en fantastisk känsla att ha cyklat till ett annat land, och det var så himla kul. Sista turen i Sverige var genom en del av Skåne och oj vad fint det var där. Det är det finaste landskapet som vi har cyklat i hittills.

  

Innan vi cyklade på färjan mötte vi Johanna från Limex. Ett företag som tillverkar hundkoppel och halsband som är fria från alla olika gifter som bly och arsenik. Hon var verkligen trevlig och kom hade med sig en hel del koppel som vi får skänka till de djurhem som vi kommer besöka, vilket vi tycker är jättekul.

När vi kom fram till Danmark hittade vi en camping på google maps som vi cyklade emot. när vi var framme var vi i en liten stad med butiker och parker, men ingen camping. Vi insåg att det vi cyklade mot var ingen camping (även fast det stod camping på google maps) och vi vet inte vad det var vi cyklade mot haha. Så vi satt oss i en park och åt lite mat och sen cyklade till nästa camping och hoppades att den fanns på riktigt och det gjorde den. Gps:en som vi har är inställd på att hitta den snabbaste vägen och den ville nu att vi skulle igenom en skog vilket vi tycker är jättemysigt. Men sen kom vi till en del där det fanns 2 stigar och 1 liten liten stig med stora stenar, stockar, rötter, hål och gps:en ville att vi skulle ta just den lilla stigen. Det blev ett äventyr kan jag säga. Den var lite otäck att cykla på men med försiktighet blev det också väldigt roligt.

Då vi cyklade längre igår än beräknat så fick vi en ofrivillig sovmorgon. Vi har nu ätit frukost och medans jag skriver det här så är Robin vid cyklarna och kollar över dom och smörjer och kollar kedjor osv. Om några timmar ska vi åka mot Köpenhamn och vi ska till vårat allra första djurhem 😀

Om ni vill se videorna som vi gör om dagarna, gå då in på www.expeditionhittaetthem.se. jag har inte riktigt fått till hur man lägger upp videos här på bloggen så jag hänvisar till hemsidan så länge. Vi kommer publicera videos där varje kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet